Tacos, vin, panacotta och singstar

Träffade tjejkompisarna igår hemma hos N för lite tacos, vin och singstar. N hade fixat ihop massa tacosgrejer och en supergod panacotta till efterrätt. Hur gott som helst.
Vi sjöng Singstar tills rösterna inte pallade längre... herregud vad ont i halsen jag hade i morse när jag vaknade! Hemskt lät det, men kul var det!

Gick vidare ner på stan för att gå på BMB, men det var otroligt lång kö, så vi slog på stort och gick på Oliwer Twist. Där var det rätt tomt på folk istället till en början, men vi hade riktigt kul faktiskt. Och så fick vi ju dansa till Dirrrrrty!



Söndagen har jag spenderat till att vara väldigt trött och sliten.... drack mig antagligen en halv drink för mycket....


Air

Det blev inget ritande alls under veckan (och antagligen inte i helgen heller, då jag har fullt upp med annat), så jag lägger upp en gammal bild.



Den här bilden är inspirerad av en italiensk modell som kallas Air. Jag tycker att hon är otroligt vacker och har en grym stil. Bilden är inte menad att vara ett porträtt av henne, utan mer en seriefigur.
Bilden ritades på ett A5 under 2009.


Bara massa roligt framför mig

Idag är det fredag... Jobbar till sent men sen är det bara massa skoj!

Lördag - Färga håret och sen blir det taco/vin och singstar kväll med brudarna. Kul!! Hoppas på utgång efteråt också.

Söndag - födelsedagsfirande av T's systerson. Tror jag iallafall....

Tisdag - Säsongspremiär av Desperate Housewives! Wihooooo!!!! Och sen är det premiär av nya serien Cougar Town, som jag också tänkte ta mig en titt på. Courtney Cox Arquette borde ju inte bli fel....

Onsdag - Bio...... ALice i Underlandet! Wihoooo igen!

Någon mer som ska se?


Har inte alltid bilder

Jag har inte alltid nya bilder att visa upp (men jag hoppas att jag får inspiration ikväll. Jag har mitt block och mina pennor med mig iallafall!), så vad önskas att läsa om? Jag vill inte skriva för mycket strunt, vilket det lätt kan bli....

Borde uppdatera...

men jag har verkligen inget intressant att skriva om dagen... tyvärr!

Ni får lyssna på lite musik istället. Detta är min nummer 2 av mina absoluta favoritlåtar. Just love Courtney...



Baby, you're a freakshow just like me
Baby, we're all born ugly
Gotta write a love song



Punk rock prom queen


Ritad med 2H, 8B och HB på A5.
En av mina bättre från 2009, tycker jag själv iallafall.


Mysdag

Hade en lugn dag hemma med lilla T. Satt och kollade på Disneys Herkules, samt dagens avsnitt av Top Model... trots att jag sett dem ett antal gånger.... Dock tycker jag cycle 8 är en av de tråkigaste.

Nu är det Vänner..... Mysdag är lika med Tv-dag med andra ord... haha



Heheh.... Meg har ju en killing body så jag ska nu inte säga att hon är för smal...... men är inte Herkules hals lite väl bred i jämförelse?


Yogadags

Dags att sticka på Yoga. Vi hörs senare!


Får man inte ha byxor om man är lång tjej?

Jag blev ju tvungen att köpa ett par nya byxor idag.... Gick in på H&M och hoppades på att de skulle ha några i min favoritmodell Flary kvar, men nej de verkar ha slutat med den. Snyft...
Spanade istället in modellerna Star och Loyal, då jag bara ser ut som en fet korv i sqin-modellen (som det istället finns 100 olika färger och stiler på...).
Bestämmer mig till slut för Loyal då den satt lite bättre, men jag funderade ändå på hur länge jag kan ha dem utan att de blivit för korta.. Törs jag tvätta dem alls liksom?
Jag frågar om de finns i stl 34, då jag brukar ha 34 eller tom 36 på längd, men Nej, tjejmodellerna går bara till 32... What? Why?

Varför är vanliga modeller aldrig kortare än 175 cm, men kläder görs bara till korta tjejer? I don't get it?

Jag beslutade mig iallafall för att köpa dem i stl 32, så om ni ser mig någon dag och tycker att jag har för korta byxor så vet ni varför. Jag har inte välsignats med en kort kroppslängd.



I miss my flaries.....
(jag och lilla T för 2 år sedan, by the way)

Fy satan vad kallt!

Blir väckt idag av T som berättar att det är -27 ute.... Nä, fyyy!! När ska det bli vår egentligen?
Nu har klockan blivit lite mer och nu är det "bara" runt -20.....

Min orkidé lever iallafall än! Wihoo... Tror aldrig jag fått en växt med blommor på att leva i över två månader förr, haha. Jag är en riktig blomdödare...
Hur länge brukar orkidéer leva?


Alice



Kastar fram en ny teckning..... Är det en ritblogg så måste ni ju få nåt att kika på också!

Det här är såklart Alice i Underlandet.... med liite för långa armar. Nåja!
Bilden är ritad på A5 med en vanlig stiftpenna.


Hål i brallan

Ånääj!! Nu har mina andra utsvängda jeans fått ett hål i grenen. Och den modellen som inte finns kvar längre.... Jag älskar ju de här byxorna.
Jahapp, då är det bara att bege sig till stan i veckan då och införskaffa sig några nya. Jag som hatar att köpa jeans.... så himla svårt att hitta bra modeller!

snyft snyft

Snö snö snö

Det är ju riktigt löjligt hur mycket det snöar just nu.... Kom hem från jobbet och började skotta för fullt (helt slut blir man!). Och imorse syndes det inte ens....
Det gick ändå bra att få ut bilen från parkeringen (efter att T skottat...) men väl framme på jobbets parkering så vcar det tjockt med snö! Kom knappt in. Och snön hade blåst upp framför dörren, så där var det väl 50-60 cm snö. Tur att dörren går inåt, så det var bara att kliva över högen med snö!

Men det här är ju löjligt som sagt! Hur ska jag kunna tänka positivt nu? Snön ligger väl kvar hela april, och hela maj går åt till att torka upp allt blött klegg efter snön.

NÄ, OM ALLA SKULLE TA OCH SPRUTA VARMT VATTEN PÅ SNÖN?


Music sounds better with me


Asch! Hade hoppats på att få visa er dagens bild, men den blev ju så kass så det vågar jag inte, haha.... Ni får se en gammal istället!
Denna teckning är ritad på A4 med 8B och HB, och ritades lite hastigt för en teckningstävling under 2010.


ÅÅÅhhh

Mitt skapande går inte bra idag! Inte alls! Jag blir inte nöjd för fem öre!
Kroppen blev helt okej, men huvudet slitar jag mitt hår över.... Kanske bara ska ta och klippa bort huvudet?


Nu är det inte långt kvar

till säsongsstarten av Desperate Housewives! Jag längtar! jag är en Desperate-nörd, haha.


Fast jag är ju såklart rädd för hur det gick.... Sista avsnitten slutade ju med den där flygplanskraschen.... Hoppas att Bree och Carl klarade sig i det där huset... Bree lär ju gjort det, men frågan är ju Carl eller Orson. Tråkiga Orson får gärna försvinna för min del...
Och Lynette offrade typ sina egna barn för att rädda Gabis, så då förlåter kanske Gabi och Carlos dem.... Nåt sånt tror jag det blir!
2 mars får jag veta!

Följer du desperate housewives? Hur tror du det går?
 (och nej, ni som tjuvtittat och redan vet vill jag inte höra något från....)


Rollergirl



Rollergirl är en av de teckningar som jag blivit mest nöjd med. Den ritade jag under 2010, på ett A4 med 2B, 8B och HB. Teckningen är dock inte helt färdig ännu, för tanken är att ballongerna skulle få färg, men jag har inte fixat över mitt photoshop från den gamla datorn ännu för att kunna fixa det.


Italiano!

Sådär, då har man skottat och skottat så svetten flödat. Ungefär... Så otroligt skönt med en dusch efteråt!
Så nu sitter jag här framför datorn med hår som ser ut som dreads (don't mind at all) eftersom jag inte orkat fönat och donat ännu.
I eftermiddag ska jag och J med familjer hem till farmor och farfar och bjuda dem på middag som vi gav dem i julklapp.
Det blir en liten italiensk buffé, som vi tar med hem till dem. Ska bli gott. Italienskt och grekiskt är nog mina favoritnationaliteter vad gäller mat! Mums!


Vilka länder har godast mat tycker du?







Varför tar det aldrig slut?

Jag pratar förstås om snön.... Nu har vi ca -10 här, och snön yr.... Jag gillar verkligen inte vintern, och det säger jag inte för att jag är trött på den, utan jag ogillar vintern jämt. Jag vill ha sommar, varmt och kunna gå barfota. Ha så lite kläder på sig som det bara går....

Nä, nu ska ut och skottas!


Headphone

Resultatet av dagens ritande....



Bilden är ritad på A4 med HB, 2B och 8B.


Sötingen

Jag visade lilla T min sida idag och han sa direkt "där är mamma!" om min visningsbild. Nämen! Jag som inte kan rita porträtt, men då måste jag ju lyckats, trots allt. Haha!


Ritat lite mera

Nu har jag precis avslutat en ny teckning!
Ibland undrar jag varför jag promt måste ge mig på att rita händer, när jag suger fullkomligt på det!
Men slutresultatet blev ändå hyfstat. Jag är nöjd iallafall....

Ska scanna in den så får ni se senare ikväll!


Begravd

i läsning....
N prackade på mig en massa böcker idag (och jag är inte någon bokmal, det ska gudarna veta!), som hon tyckte att jag borde läsa.
Jag tyckte att det var bäst att bara ta en, eftersom det antagligen skulle ta år och dar för mig att lämna tillbaka dem, haha...

Men om jag lyckas läsa böcker, så måste de vara ruskiga! Pojken som kallades Det var en sådan bok, sannhistoria och allt. Den var utläst efter 2 timmar. Det slår jag nog aldrig.... brukar ju ta ungefär en månad för mig att läsa en bok....
Iallafall så fick jag med mig den här! Någon som läst den?



Även det är en sannhistoria och den handlar om belgiska Sabine, som var tolv år när hon kidnappades av pedofilen Marc Dutroux som redan hade dödat fyra flickor. Sabine som överlevde, berättar sin historia och om vägen mot att kunna gå vidare i livet.


Vad kul

Jag fick 50 unika besökare igår på min blogg, och typ dubbelt så många visningar. På första bloggdagen. Kul! Hoppas det fortsätter så!

Idag ska jag ta en fika med N innan jobbet, och så ska jag försöka få inspiration till att rita något nytt idag. Har en liiiten idé, men den måste utvecklas litegrann.


Medusa


En teckning från 2009 med inspiration från ormgudinnan Medusa. Även denna teckning är enbart ritad med en stiftpenna, och på A5 papper, så skuggningar och ifyllningar är jättekassa, jag vet! Har tänkt att försöka förfina även denna bild, men vi får se hur det går....
Trots kassa skuggningar så är denna ändå en av dem som jag gillade bäst av mina bilder från förra året.


Ni kommer väl ihåg....



?

Följ min blogg med bloglovin


Äntligen!



Jag såg att Alice i underlandet trailern hade börjat visats på TV nu, så jag surfade snabbt in på SF's hemsida för att se om det gick att beställa biljetter. Så nu är det bokat och klart! Tjohoo! Den 3:e mars går jag och T och ser våran efterlängtade Alice i Underlandet!

jag älskar både Disneys Alice i underlandet samt alla Tim Burtons filmer, så det här kan ju inte bli så mycket annat än bra! Dock är både jag och T lite rädda för att Tim Burtons ska lagt sig till med en massa datoranimerat, för då kan det bli skit av det...
Vi får se!

Någon mer som ska se på Alice i underlandet på bio?



Jennifer's Body


Det här är en gammal bild som jag ritade 2002. Här har jag inte alls haft några bra pennor, utan den är enbart ritad med en dålig stiftpenna. Jag är ändock ganska nöjd med den, så jag funderar på att göra en uppfräschning av den någon dag.
Bilden föreställer förstås Courtney Love och texten är delar av "Jennifers Body".


casa de fiammiferi.....

Sådär... nu har jag efter en tids bloggpaus startat upp på nytt, men en helt ny blogg.

Vem är jag?
Jenny heter jag, och är en tjej född i Västerås, men som numera hittat mitt lilla drömhus ute på landet, där jag bor tillsammans med min familj; min kille T och vår lille son T.

I min blogg kommer jag främst att visa upp mina små verk, då jag nyligen dammat av ritblocket. Jag har ritat i hela mitt liv och ända sen jag gick på lekis så sa alla att jag skulle bli konstnär som vuxen. Riktigt så har det inte blivit, och under tonåren så lessnade jag på att rita.
Nu har jag börjat igen, High school komedier är jag också lite galen i, när jag inte sitter och beundrar alla Tim Burtons verk. och jag hoppas på att utvecklas lite mera nu.
Min stil är, och kommer nog alltid att vara, tecknade figurer! Det där med att rita porträtt har aldrigt varit min grej, men det finns det å andra sidan så många andra som hanterar såå mycket bättre än mig!

När jag inte orkar rita, så shoppar jag gärna. Kläder och roliga prylar. Jag gillar personliga stilar, och ändrar min egen stil efter humör.
Jag har en passion för Sanrio-figurerna (såsom Hello Kitty) och hela Kawaii/fruits/decora-stilen. Gwen Stefani är en stilförebild för mig, och jag är en riktig geek vad gäller Tim Burtons filmer och 90-talet (framför allt musiken och de sköna feel good-filmerna).




RSS 2.0