Kärlek

skymtade ett rör med Marabou mjölkchoklad idag. Limited edition...... KOKOS!!! gaaah, var tvungen att köpa. Och den var grymt god! Mmmmmmmmmmm

Köpte även lite spanska jordgubbar. Också gott!

oj shit...

en vecka sedan jag uppdaterade sist... Så lång tid har det aldrig gått...

Men ja, jag erkänner. Jag har lessnat. I'm sorry....
Men jag hoppas att jag kommer tillbaka... förr eller senare...


Fyller på önskelistan

... för nu närmar det ju sig födelsedagen. en månad kvar (och en dag...)....Hello Kitty hörlurar från Teknikmagasinet, 399:-
Paramores album All We Know Is Falling, 99:- på cdonBody butter från Body Shop, med lukt av Cocoa eller Coconut (Coconut har jag redan en liten burk av, men den lär ta slut snabbt....) (165:- för 200ml)


En ny Harajuku Lover parfym... mest för att de är så söta. Jag har redan G, så någon av dem andra. Möjligen Lil'Angel. 279:- hos Nordicfeel (eller 229:- på taxfree)
Hello Kitty Pez, som finns på Toys R Us. Tror den kostade 179:-


sandalett(eller vad kallar man en sån här?) från Din Sko, 449:-


Muffinsplåt, finns på Ica Maxi för 129:-


Springform, finns också på Ica Maxi för 129:- 

finns inte Paramore nånstans så vore det trevligt med No Doubt "Everything in time" eller The Donnas "Greatest Hits vol 16"

Sen vore det ju alltid trevligt med fler presentkort från Ticket :D
för dyra grejer?

Jag behöver en ny hålslagare också..... min har gått sönder.....
Spooooky!

Kollade på Paranormal Activity igår, och den var kuslig som fan! jag hade nog förväntat mig mera läskigt men jag är ganska tacksam att den var som den var och inte värre... hihi... för då hade jag inte kunnat sova!
Jag tyckte filmen var klart sevärd, om man gillar kusliga filmer, och i stil med Blair Wich Projekt (den här var dock inte lika fladdrig som Blair Witch, eftersom de många gånger hade kameran på ett stativ).

Det fanns ett alternativt slut med på hyrfilmen så vi kollade båda sluten, men jag måste säga att det "riktigs" slutet var bäst (och läskigast!).Kolla trailern..... ser ni där täcket börjar fladdra? Något liknande har hänt mig, vid två tillfällen. Ena gången vaknade jag av att det "blåste" som sjutton på mina fötter. Jag trodde då att fönstret stod öppet, och jag inte hade täcke på benen, men det hade jag. Den andra gången blåste det inget men jag hann snabbt se en mänsklig gestalt i täcket! Scary!

Trots att jag tror stenhårt på spöken och så, så vill jag ändå inte riktigt tro att det hände mig.... trots att jag inte har någon annan förklaring.
I min första lägenhet hade affisherna en benägenhet att ramla ner från väggarna. Och de gjorde de jämt samma natt allihopa. Skitskumt!

Har du varit med om något spooky? tell me!!!


Fortfarande sjuk....

näsan känns lite bättre men halsen var nästan sämre idag... usch vad jobbigt det är!
Har köpt med mig en massa halstabletter så kanske man uthärdar dagen på jobbet iallafall!

Ikväll blir det myspys med film.... Paranormal Activity, så jag lär ju inte kunna sova sen! Men äntligen en spökfilm och inte tortyrfilm iallafall....

Blev lite sugen på The Hills run red också... Någon som har sett den? Omslaget ser ju läskigt ut iallafall....
Jag är förkyld....

förkyld och eländig... och med träningsverk på det...
snörvel...
Hoppas jag är bättre imorgon när det är jobbdags igen... Nu vet du vad du har att vänta L.

garliclover

Jag älskar vitlök.... vitlökssåser, vitlöksbröd, etc etc... så himla gott.
Idag åt jag en sallad nere i hamnen, med vitlöksdressing, mmmmm...

Men sen är det ju det.... lukten.....
Vore det inte bättre om allting vore smaksatt med vitlök så skulle man aldrig känna den där äckliga vitlöksandedräkten?


Ja, jag är nog död

Död eller helt fantasilös.....

men jag kan ju berätta vad jag har gjort i påsk iallafall....

Skärtorsdagen så jobbade jag....

Långfredagen
så tränade jag först, sedan åkte vi till mamma och pappa och åt lunch, för att sedan åka hemåt igen och över till våra grannar för en middag där.

Påskafton
jobbade jag igen, och direkt när jag slutade så kastade jag mig iväg till Restaurang Real för lite påskbuffé som farmor och farfar bjöd på. Fick ett stort påskägg av mamma och pappa, men jag var faktiskt (otroligt nog) inte alls sugen på smågodis den dagen.
Skottade av den sista snön från altanen, och gick en promenad med T samtidigt som lilla T cyklade. Det luktade grillat lite här och var... mmmm..... Härligt väder och det kändes verkligen som vår!
Det blev en lugn kväll, med Harry Potter på tv:n.

Påskdagen ... är idag och jag sitter på jobbet. Det är väldigt tyst... Och direkt efter jobbet blir det middag igen, denna gång hos T's föräldrar.

Annandag påsk.... är hela familjen lediga och hör och häpna inget planerat! Kanske blir en shoppingrunda om något är öppet.

Hoppas ni haft en bra Påsk!


tycker fortfarande att den här bilden är lika rolig.... hihi


80's toys...

Blev lite inspirerad av bloggen ObsessiveCutness och tänkte visa några av mina gamla gosdjur som fortfarande hänger kvar...

Popples var några av mina favoriter. Jag hade en vit baby-Popples, en blå blom-Popples, och en kanin-Popples (och syrran hade den som var hund), men de har tyvärr försvunnit allihopa. Däremot har jag kvar två stycken andra;

"Puzzle"


"Punkster", Punk-popples! (min kusin köpte samtidigt tjejen "Punkety"). Tyvärr har gitarren som hörde till försvunnit.

Mina favoriter från Popples-serien var dock Potatochips och Puff-Ball, men de hittade jag aldrig att köpa.

Här är några andra av mina gosdjur som fortfarande finns kvar i min ägo:

"Sälg" från Disneys Wuzzlarna. Jag hade också den gula "Bjäril".


Min syrras kompis hade böcker om Gallavanterna, som jag tyckte var superbra. Har hittat dem på Tradera nu, men insåg att de var skitdryga att läsa... Uppenbarligen bara roliga att kika i... Men figurerna var roliga att leka med tyckte jag (har kvar de flesta), och ett gosdjur har jag också.


Gremlins! Jag älskade Gremlins när jag var liten, och blev överlycklig när jag hittade den här sötingen i en söt låda i en liten butik på Mallorca.

Känner du igen några av de här figurerna?

Jag ska göra ett leksaksinlägg också så småningom....
RSS 2.0