Sorry....


Varken bloggandet eller ritandet är på topp just nu. Jag har alldeles för mycket andra saker i huvudet just nu...
Denna vecka ska jag:
skaffa gymkort,
träna,
klippa mig,
köpa påskägg,
träna kaniner,
gå på påskmiddag,
och ja jobba såklart.

Har precis kommit in efter att ha städat kaninburar och tvättat två maskiner med tvätt. Och så en paus med Top Model 10. i looove Anya.
och ikväll börjar cyle 13, missa inte det!

Den här teckning, by the way, heter Evil fairy och den ritade jag under 2009. Jag hade precis skaffat ett set med bra pennor, så jag testade mest....


Not a big fan

av Evanescence, och alla andra liknande band. Finns några bra låtar, men det blir jobbigt att lyssna på i längden tycker jag. Nightwish gillar jag bäst iallafall, fast då med den förra sångerskan Tarja. "Nemo" älskar jag.

Men det finns en låt med Evanescence som jag gillar mycket också....



Annars lyssnar jag mest på rock, av diverse slag, och även ska, reagge och grunge.
Det jag inte alls lyssnar på är hiphop, det mesta r'n'b och så trance. men det finns alltid undantag av allt!

Vad gillar du för musik?


Yes!

Efter mycket sökande, så hittade jag helt plötsligt den bikinin jag ville ha, i min storlek. Yes! Men fanns underdelen till då? Nääää....
Så det var bara att logga in på hm's hemsida och kolla om min storlek fanns ännu. Det fanns den, så jag la till den i min tidigare beställning.
Så nu sitter jag med en bikiniöverdel hemma, och får underdelen och resten av varorna på posten i slutet av april.


det var den här jag ville ha. Den korall/bruna.



ååh, jag längtar verkligen efter sommaren. Bara gå i bikini eller shorts hela dagarna. Och barfota! (I know you love it L, hahaha) Ju mindre kläder destu bättre tycker jag!


Trööttt

så trött...

och inget kul att skriva om....

Är iallafall ledig i helgen. Ska ha över N och C på besök, så T och jag ska fixa tacos, oich de skulle ta med sig 2012. Så får jag äntligen se den (T och jag missade ju den på bio förut. Vi kom ju försent ner på stan så det inte fanns några platser kvar...).


Top Model 13

yey, nu börjar Top Model 13. Eller ja, på måndag. Jag har ju redan tjuvkikat på det, men då var det utan text så det är alltid skönt att kunna läsa texten också.

Denna säsong hade många roliga deltagare tyckte jag, till skillnad mot säsong 12 där alla var urtråkiga. Där höll jag inte på någon.

Säsong 13 hade jag ett par favoriter...
Nummer 2, 3 och 7 från vänster; Nicole, Laura och Brittany.

Top Model 13 startar på måndag kl 20 och repris på söndagen efter.


Trix

Kan du göra några roliga "partytricks"?

Jag kan inga roliga själv..... förutom möjligen det här:


Mongofingers...


och så kan jag vifta på ena lilltån, hihi...


Dödsroligt

Lilla T berättade att när pappa var liten så fanns inte han.

Lilla T: Fanns du då?
Jag: nä, iinte när pappa var jätteliten, men när han var 4 år då fanns jag.
Lilla T: och när du var 4 år?
Jag: då var pappa 8.
Lilla T: och när du var 8?
Jag: då var pappa 12.
och för att korta av historien lite så fortsatte det iallafall upp i åldern tills lilla T var född, och han började fråga om sig själv istället....
Lilla T: och när jag är 47?
Jag: då är mamma... hmmm... 70..
Lilla T: och när jag är 70?
Jag: då är nog mamma död.
Lilla T: och när är jag så gammal?
Jag: vaddå? När du är död?
Lilla T: Ja?
Jag: Det vet jag inte, man vet inte när man dör.
Lilla T: blir man begraven då?
Jag: aa...
Lilla T: MEN DET ÄR INGE ROOLIGT!!!!!

Nä.... vad ska man svara på det?


Solbrillor och Subs

Idag hoppade jag träningen.... fy mig! Men jag hade faktiskt ingen lust idag. Småsnorig, lite nysig, lite lätt halsont och så röda veckan på det. Nää.... jag stack till stan istället.
Skulle kika om bikinin från HM som jag ville ha hade kommit in. Det hade den inte.... men däremot den modellen fast i en annan färg. Den kommer väl, förhoppningsvis.

Hittade iallafall ett par solglasögon istället, som jag köpte. Stooora svarta.

Avslutade besöket i stan med en lunch på Subway tillsammans med T. Andra gången jag ätit där. Första gången var jag inte överförtjust, men denna gång var det riktigt gott (hade ju en köp 2 betala för 1-kupong som jag var tvungen att utnyttja!)




istället för jympa?


Har beställt lite grejer...

Tänkte att jag skulle beställa mlite grejer från HM för första gången..... Ville ha en bikini som fanns där, men nu var just min storlek slut. Typiskt!! får hoppas det kommer fler in...

Men det blev en jacka iallafall, och en t-shirt och en väska.
T-shirts brukar alltid gå på, men jackan är jag nervös över. Man vet ju aldrig hur de är i storlekerna. Framförallt ärmarna brukar kunna vara för korta... Håll tummarna att den sitter bra!





Men jag är lite putt för bikinin..... ville ju ha den! suck... Får hoppas att den kommer in på butiken om inte annat.


Min helg....

...Har bestått av after work med jobbet på fredagen. Mat på Bishops. Roligt!
Blev lite för mycket dricka än vad jag hade tänkt mig.... men det finns ju så mycket goda drinkar... hehe...
Hade tänkt följa med till BMB också, men jag vände i dörren. Det var nästan inga där inne alls, och jag fick välja på att ta sista bussen hem kl 00.05 för 22 kronor, eller åka taxi lite senare för 300-400 kronor. Så jag valde bussen....

Upp på tävling på lördagmorgonen (det får ni läsa om på den andra bloggen), för att sedan komma hem en snabbis innan vi åkte ner till Strike för att bowla med lilla T, och ett par till kompisar som har barn.
Jag började med en strike...... men sen gick det utför.... Hade superdålig bowlingdag! Men det var skitsamma, för det var för lilla T som vi åkte ner. Han hade ju aldrig provat förut. Han vann iallafall ;)

Vi avslutade dagen på Pizza Hut, och alla tre var helt sanslöst trötta! Så direkt vi kom hem så gick vi och la oss i sängen. Fastnade framför Den Gröna Milen, men ensam vaken slog jag av tv:n vid tolv, för då orkade jag inte längre (den är ju så låååång.... hade ändå tagit mig igenom 3 timmar av den!).
Så då var det gonatt.

Och söndag = jobbdag.


NÄÄÄÄ!!

Den här gången känner jag mig så här faktiskt!



Ja just det.... SNÖHELVETE!


What to say...

inget att rapportera....
Fick hoppa in tidigare på jobbet idag, så något annat än att jobba har jag inte gjort.

Sitter och lyssnar på världens bästa



No Doubt och Save Ferris får mig alltid på partyhumör!
Tur att det är after work imorgon!........ och synd att jag ska upp tidigt på lördagen.... hmm... det löser sig!




Vilken musik får dig på partyhumör?


prick prick prick....

Jahapp, igår kom man hem och T berättade att lilla T hade fått prickar på hela kroppen. Vattkoppor? Näää, det KAN inte vara det! Nu har vi försökt att smitta honom så många gånger. Han stängde till och med in sig i en liten garderob tillsammans med sina två vattkoppssjuka kusiner utan att bli smittade. SÅ vattkoppor måste han haft redan. Väldigt lite så vi inte märkte det.

Men med pytte-halsont, en vit tunga och en andedräkt som luktade huuääähh och en flammig prickig mage, så gick tankarna över till.... scharlakansfeber.
Och jepp, det var det. Så efter en timme hos läkaren (fan vad man ska behöva vänta heeela tiden), och ett superotäckt halsprov så fick vi medicin för 10 dagar, 3 gånger om dagen.
Så nu får vi se hur det går.... Kåvepenin är inte känt för att smaka godis direkt.....


Så här känner jag mig

inte idag.....



för jag känner mig GLAD! Glad att våren är på gång. Tror jag iallafall. Jo, det måste den vara!
Nu ska jag städa lite, åka ner på stan och shoppa lite, och sedan jobba ikväll. Sedan blir det två dagars ledighet!


Och vad är det där för otäckt skrälle ovanför?
Jo, det är ju min Wrath-docka, från Living Dead Dolls 7 deadly sins-serie. Alltså dödssynden Vrede/Hämnd.


Det här är min samling nummer 3..... Min dyraste samling (om man jämför med badankor och PEZ-gubbar), så där äger jag bara tre stycken än så länge.

Wolfgang, Wrath
och Arachne.





Nurse Driver

Idag hade jag äntligen tid att ta fram ritblocket på nytt. Jag hade bild på Caridee English, vinnaren i Top Model cycle 7 och en av mina favoritdeltagare, som inspiration, men det blev något helt annat än vad jag tänkt mig.



En stompf vore inte helt fel att ha. Måste skaffa en, så jag slipper kladda så med mina skuggningar.


Men visst känner ni väl igen Elle Driver aka Californian Mountain Snake?

ritad med 2H, HB och 8B.


Här är monstret

Här är hon...... monstret som gjorde att jag tappade suget att rita ett tag. Den blev så misslyckad! Först var jag tvungen att sudda bort en massa blyerts från hennes ansikte, då hon bara såg skitig ut. Men hur jag än försökte så blev hon bara..... ful! Så jag målade dit ett par stora solbrillor i hopp om att hon skulle bli bättre. Men nej....

Kroppen blev godkänd minus iallafall....




Discotjej

Nu har jag tagit råd från flera personer och nu har jag äntligen börja skriva upp roliga saker som lilla T säger i ett block. Hade nästan funderingar på att göra en mammablogg med roliga saker som han säger, haha... Men det ska jag bespara honom, hihi....

Men några citat kan jag ju bjuda på i den här bloggen iallafall.... här kommer ett.



Lilla T och jag satt på golvet i hallen. Lilla T var lite kramig och skulle klättra på mig, varav han stökade till mitt hår extremt. Jag såg mig i spegeln som var på väggen brevid...


Jag:
Vad snygg jag blev i håret nu!
Lilla T: Ja, nu är du en discotjej!



Haha, jag slapp!

Det blev ingen skräckis till igår!
Istället hamnade vi, lika otippat varje år, framför Melodifestivalen. Det är konstigt... varken T eller jag är intresserade (okej, jag kanske är lite mer intresserad än han iallafall), men ändå råkar vi se det varje år.

Jag tippade på att någon av Salem al Fakir, Anna Bergendahl eller Erik Saade skulle vinna, och jag fick ju hyfsat rätt. Vann gjorde Anna (jag gillade nog hennes låt bäst också), Salem kom tvåa och Erik trea. Men jag måste ju säga att MANBOY, MANBOY, YOU CAN CALL ME MANBOY är den enda av låtarna som jag kommer ihåg. Och den sitter som ett klister! gaaaah!
Dock tyckte jag att Erik körde lite för mycket Måns Zelmerlöw stuk, både på låt och typ av framträdande. Och då tycker jag faktiskt att Måns var bättre med både Cara Mia och Hope & Glory.
Fasiken vad jag kan om Melodifestivalen! gah igen...
Jag har lätt för att komma ihåg låtar, och saker om musik. Det är allt..... hihihi

Sen började vi titta lite på Wedding Singer. Jag lånade ut den dvd:n till L i förrgår, och så gick den på tv på lördagen, haha.... Men den är ju så jäkla skön!









Why?!?!

Såg en döäcklig film igår.... Jag har en gång i tiden gillat skräckisar, men förr var de ju bara kusliga och man satt och hoppade till.
Numera göra ju bara äckliga tortyr-o-splatter-filmer, som endast verkar gå ut på att tortera oskyldiga människor på mesta vidriga sätt...

Sådan var alltså filmen jag såg igår. The Collector. Den var inte bra någonstans. Jag satt bakom handen större delen av filmen. Rädd, nej... Men äcklad, JA!!! Magen vänder sig typ ut och in på en, och jag hade spykänsla under hela filmen.

Att se en kort frekvens på någon som fått tungan avklippt kan jag med. Men inte att se när den blir avklippt! Så vidrigt! Nu vet jag inte ens om det där hände, för där åkte filten upp över huvudet.... hihihi

Förut var Tandläkaren och Strangland mina värsta skräckisar, men de är ju rena viskningarna mot Saw-filmerna, Hostel och nu den här..... De som gör såna här filmer kan ju inte vara riktiga i huvudet själva.....



Filmen handlade om en kille som skulle fixa pengar för någon skuld hans familj hade, och bestämde sig för att råna en familj han hade varit och jobbat hos, då de skulle på semester.
Men någon har redan hunnit dit före honom, och han har dessutom gjort huset omöjligt att ta sig ut ifrån.

Damn you B som alltid tar med äckliga filmer till oss..... Ikväll ska T och B se någon film som heter The Last house on the left hemma hos oss, och förstår jag rätt så är det också en massa äckel....
Suck.... jag får väl se den med... Men sen ska jag aldrig se några såna där filmer mer! Min mage pallar inte det! Tacka vet jag kusliga spökskräckisar, om jag ska se skräckfilm. Fast då kan jag inte sova sen, hahaha....

High School-komedier och romantiska Feel good-filmer rules!


Coca cola for life

Jag älskar Coca Cola.... i alla former... nästan iallafall!
Idag var jag sugen på en Vanilla Coke, men den var slut så jag fick ta Cherry. Funkar bra det med!


Nu ser ju Cherry Coke ut så här....




men när jag var yngre såg den ut så här.... någon som kommer ihåg det?



Coca Cola Cherry kom ut första gången 99 år efter original-colan, dvs 1985.
Kikade lite på vilka sorters cola det funnits, och bland annat har det funnits coca cola C2 och M5. Undrar vad de hade för smak? De fanns iallafall bara i vissa länder (inte Sverige).
Coca Cola Lemon eller om det var Lime (har funnits båda) minns jag, och den tyckte jag var helt okej. Men det har även funnits Coca Cola Orange i England. Och Coca Cola Light Sango (smak av blodapelsin) i Frankrike och Belgien. Det låter blääk.... eller kanske som bilden nedan: Coca Cola Bläk, hahah


  


Coca Cola Raspberry fanns i Nya Zealand. Den lät god tyckte jag. Eller lite spännande iallafall!
Mera Coca-Cola sorter hittar du här!


Vilka Coca Cola har du smakat? och vilken låter minst god?


Visste ni....

att jag är en kaninuppfödare också? Jag har en blogg för mina kaniner också. Kika gärna in där med!
Sweety's-bloggen

Lägg till båda mina bloggar på bloglovin , så missar ni inga inlägg......


Jag önskar mig....

Här är lite grejer som jag kommit på att jag vill ha....


Hello Kitty hörlurar från Teknikmagasinet.


Paramores album All We Know Is Falling

Body butter från Body Shop, med lukt av Cocoa eller Coconut (Coconut har jag redan en liten burk av, men den lär ta slut snabbt....)


En ny Harajuku Lover parfym... mest för att de är så söta. Jag har redan G, så någon av dem andra. Möjligen Lil'Angel.


och så såklaaart Hello Kitty Pez:en, som finns på Toys R Us!



Så om någon får för sig att köpa något till mig när jag fyller år så..... *blink blink*


Mmmm.... kladdkaka...

Nu vet jag! Tror jag iallafall... T distraherade ju mig när jag hade i mjölet, så jag var ju osäker på om det blev 1dl för lite i smeten.... Det var det nog, och det var säkert därför den blev så himla lös. Mina brownies alltså...

Men herrejösses vad goda de var.... smakade lite imorse när de var kylskåpskalla. Mmmm.... som en riktigt krämig chokladtårta....






Lång dag

Min sista lediga dag innan min arbetsvecka börjar..... sen är jag ledig på tisdag igen.

Dagen börjar lugnt och jag och lilla T ska åka till Max i och handla, innan vi senare på dagen ska hem till J. Frid och fröjd so far, tills vi sätter oss i bilen och jag börjar backa bakåt, och kör fast. Satan! T gjorde samma sak häromdagen, men han svängde lite för tidigt. Jag fastnade bara ändå. Ville inte köra fast bilen totalt (eftersom T's bil var hopplös att få bort), så vi fick vakert gå in igen och vänta på att T kom hem, så han kunde hjälpa mig att knuffa loss bilen.

Sen in till Maxi, handla, och hem till J.

På kvällen skulle min systerson R komma över och få hjälpa till att baka lite, eftersom han tycker det är kul. Så jag började med att göra en trolldeg till lilla T. Sedan fortsatte jag med brownies som jag inte vet alls vad som gick fel med. De blev kladdigare än kladdigast! trots att jag satte in dem i ugnen en stund till och glömde bort dem, så var de fortfarande superkladdiga. Goda dock!
Gick vidare med cupcakes (som R fick ta hem allihopa, för jag är så trött på dem nu), och avslutade med kolakakor. Skulle gjort kokostoppar också, men orken tog slut totalt. Var rätt duktig ändå tycker jag!



R fick välja smak och färg på cupcakesen, så de blev bara vaniljsmak idag, med blå frosting.


Fairy


Fairy 2009

Den första teckningen jag ritade när jag tog upp ritandet på nytt. Inga bra pennor, inga skuggningsmedel.... men på nåt sätt gillar jag den ändå.


Ooh! Höll på att glömma!!

Desperate housewives ikväll ju!!

Tänkte försöka se Dating in the dark, eller vad det heter, också....

I love to äta ute...

Äta ute är ju bland det bästa som finns. Om jag hade massa pengar, så skulle jag nog äta ute jämt!
Men så fort jag tänker "äta ute" så börjar jag drömma om souvlaki... mmmmm....

Men idag fick jag nöja mig med en mumsig pizza på Pizza Hut tillsammans med N. Väldigt trevligt.... men nu fick jag mersmak....  hmmm... när kan jag äta ute nästa gång?


Nu jäklar....

Jag såg asfalt idag! massor!

Nu jäklar är våren på väg. Så det så!
Och det känns så skönt!!!!



Snart åker solbrillorna på igen!


Idag ska jag på yoga, följt upp av en lunch tillsammans med N. En mindre nyttig sådan.... Om jag lyckas träna bort något så äter jag nog tillbaka det lika fort igen, haha.....


Jag samlar, del 2



Jag samlar på badankor! Jag hade en fin lysande orange förut också, men när Tudor var sådär 2 år, så tog han den och sprang ut på bakongen, och kastade ner den. Den låg hela dagen på gräsmattan nedanför, men när jag skulle hämta den var den borta. Typiskt....



Mina söta ankor som lyser upp badkarskanten så fint


Jag samlar....

Jag samlar på en hel del grejer.... inte så där jätteseriöst, men jag har en hel del samlingar lite här och var i huset....

Här är samling nummer 1...





Ja, PEZ förstås! Räknade dem igår och då var det 60 stycken. Ingen jättesamling med andra ord. Tror dock att någon kan saknas. Lilla T använder ju dem titt som tätt, så då kan de ligga lite varstans.


Såg att jätte PEZ Hello Kitty fanns att köpa på Toys R Us nu, så den vill jag ju såklart ha! Tips på födelsedagspresent gott folk! Hahah...


Shopping.....

Jag tänkte jag skulle försöka undvika dagens outfit eftersom det inte intresserar mig ett dugg vad folk har på sig (om de inte har en väldigt speciell och rolig stil, a la decora eller något sånt), men några av er tycker att det är roligt att läsa om sånt också, så här kommer en bild på dagens outfit, vilket också var kläderna jag shoppade i torsdags.
Inga snygga posebilder här inte!! Här används kort som tas när man inte är beredd ;)



Jag fyndade och köpte två par jeans från H&M för 50:-/st! Vilket kap! Det var den utgående modellen Flary, som jag gillar.
Inser att de inte gör underverk med tjockleken på mina ben, men vad sjutton, de är sköna iallafall. och mina fötter ser små ut iallafall, haha!
De var i en storlek för breda för mig, men vad sjutton. För 50:- så kan jag leva med det!

Sedan köpte jag en tröja på Gina Tricot. Jag köpte nyligen en likadan vit, men då hade jag tagit storlek XS. Den här gången råkade jag ta fel och tog Small, så den är lite för stor.

För att fördriva lite tid innan jobbet började, så slank jag in på Body Shop för att lukta lite på alla goda Body butter. Jag hade en forut i form av Brazil nut, som jag tyckte luktade jättegott. Den doften hade tydligen fått ge plats åt de nya sorterna Moringa och Lemon, som visserligen också luktade gott men inte lika...
Med en väldigt trevlig (och uppenbarligen duktig också) försäljare så blev jag 3 bodybutter rikare (och en hel del fattigare i plånboken).



Men de luktar ju såå gott, och jag är redan beroende! haha!
Det blev ett 3-pack med mindre burkar (svårt att välja ju!). Den nya doften Moringa, samt Coconut (mmmmmm) och Strawberry (också mmmmm).
Och de hjälper faktiskt bra för mina torra händer!


Kyle's mom is a bitch



Ikväll är det South Park filmen "Bigger, longer and uncut". Jag tycker den är så jäkla skön! Var längesen jag såg den så jag skulle gärna vilja stanna uppe och titta.... men jag lär nog inte orka tyvärr....
Nån som ska se den? Eller har sett?


Varför är blogg.se så segt?

Det är ju så tröttsamt att lägga ut inlägg och så dyker de inte upp på sidan förrän flera timmar (eller dagar ibland) senare....

Idag har jag shoppat... Ska friska upp bloggen lite med att fota mina nyinköpta saker, i bästa blogganda..... Så kika in senare, så kanske kanske inlägget visas också ;)


Godkänd Alice

Var och tittade på Alice i Underlandet igår tillsammans med T.
Vi har väntat och väntat på den filmen, och nu var det äntligen dags! Tyvärr hade både T och jag fått intrycket av att vi skulle bli besvikna, då det var så mycket datoranimation i trailern. Det är liksom inte Tim Burtons stil....

Jag ger den iallafall godkänt, och jag kommer garanterat köpa den (eftersom jag har i princip alla andra Tim Burtons filmer på dvd också), men den är knappast en av hans bästa.

För er som inte vill veta mer om filmen slutar läsa NU.
Jag fick intrycket av att det var en Alice i Underlandet 2... Jag har visserligen inga andra erfarenheter av filmen förutom Disney's tecknade version (som jag älskar!). Och eftersom Disney har fingrar med i spelet även på Tim Burtons version, så räknade jag nästan med att få se en spelfilms version av Disneys tecknade version. Men det var heeelt fel! Allt som hände i den tecknade hade nämligen redan hänt (varav min "2:a-känsla").
Sedan var alla alldeles för snälla. I den tecknade finns ju ingen normal eller snäll själ. Alla är ju taskiga mot Alice.

Man kanske skulle läsa någon Alice i underlandet bok? Någon som vet någon bra (finns ju säkert massa versioner...)?



Min favorit i Alice i Underlandet är iallafall den glada katten....



I wanna really be dead

Fick en kommentar på om jag kunde rita döskallar..... tja, det var längesen jag provade så jag kanske är duktigare nu förtiden, men här kommer iallafall ett gammal cd-omslag som jag gjorde 1998.

Med inspiration Spice Girls förstås..... Fast Spice Skulls (dock tog scannerna bort Skulls.... syns knappt).



självklart finns det låtar på baksidan också.....
Spice Up Your Graveyard (Spice up your life)
Wannabe Dead (wannabe)
2 Become Phychos (2 become 1)
Evil Thing (Love thing)
Drive Over (move over)
Something Kind of Bloody (something kind of funny)
Kill It (do it)
Too Much Sweetness (Too much)
Say you'll be Dead (say you'll be there)
Viva the Devil (viva forever)

Tell me what you want, what you reallt really want?
I wanna, I wanna, I wanna really really really, wanna really be DEAD!


Oinspirerad

så jäkla oinspirerad.... Trodde jag skulle få lite nytt glöd med en ny blogg... men nää...
Ingen tid har jag haft att rita heller, så jag kan inte visa upp något nytt. Men jag tar gärna mot förslag på vad jag ska rita!

Nu är det bara 50 minuter kvar till..... Desperate Housewives!! yeeey!
och imorgon är det biodags!


Varför!?!

Varför?! Varför måste det snöa? hela tiden? Jag blir tokig!!! T var ute och skottade ner snö från taket igår, så det är jättestora högar på hela våran tomt nu. De kommer ju försvinna till juni typ....  Jag blir bara arg och deprimerad när det aldrig slutar!
Lite positiv var man ju i helgen iallafall, när det var plusgrader. Men det varade ju inte länge tyvärr.....

Nä nu vill jag boka våran resa! Det blir nog Grekland, men vi får se....




Här är Wilhelmina. Hon fick namnet från att jag tyckte hon påminde en gnutta om Wilhelmina Slater i Ugly Betty. En smula iallafall?
Willie är ritade med en vanlig stiftpenna på ett A5. Bild från 2009.




RSS 2.0